Utbilda inte mer - utbilda rättUtbildning på dina villkor!

Att sätta samman en utbildning är ingen konst, det svåra ligger i att träffa rätt. Vilken kunskap är det som efterfrågas? Vilka behov finns? Med dessa frågor börjar vi på Teknikutbildarna vårt arbete med dig som kund. Och kom ihåg – utbilda rätt innebär inte fler utbildningar!

I vissa fall är det självklart vad som saknas. Det kan vara en behörighet för en elektriker eller en certifiering för en underhållschef. Andra gånger är det mer komplicerat. Mätteknikern kanske har fått sin kunskap på helt andra sätt än genom klassrumsundervisning. Säkerhetschefen kanske bara minns delar av en utbildning han/hon gick för länge sedan.

Genom kunskapstester och dialog identifierar vi behovet och analyserar vad som krävs för att nå målet. Vi visar alternativ som finns och föreslår lösningar för just er. Med vårt breda utbildnings- och kursutbud plockar vi russinen ur kakan och sätter samman ett paket med skräddarsydda lösningar, standardkurser och distanskurser som tillfredsställer just era unika behov.

Och det är därför vi kan säga: utbildning på dina villkor!

Här hittar du kanske en utbildning som passar dig.